Sammanfattning: STOCKHOLM

Jag är dålig på att blogga när jag inte känner någon press att göra det heller, tyvärr. Men nu när mannen min befinner sig i Sjöstaden för att laga mat hemma hos bedårande Klasson så finns det inte mycket annat att göra faktiskt än att dricka chai-thé och äta hemmabakade croissanter med hallonmarmelad.

Torsdagen bjöd på shopping med Josefine. Det letades vinterskor för fulla muggar då vintern hade överraskat mig till en sådan grad att jag inte ens hade hunnit kasta ett ögon åt någon typ av skor annat än partypumps. Med slitna Bally-skor på fötterna klafsade jag omkring inne i city och försökte hitta någon typ av nätta skor att spendera vintern i, men icke. Jag fick det bekräftat - precis som varje år, att vinterskor är superfult och otroligt obekvämt. Premiär på vinterjackan var det också, suck.
Hamnade på Kofi med varm choklad OCH en kärleksmums, mycket choklad det, men det gjorde mig gott. Som plåster på såren efter den misslyckade jakten på vinterskor besökte jag solarieöarna och numera kan jag stoltsera med en snygg brun färg. Det där med att vara blek som ett lakan har aldrig varit något för mig. I'm sorry.
Kvällens planer var bio där jag, Klasson och Josefine såg Djävulen bär Prada. Jag som läst boken flera gånger om kan inte direkt säga att jag gillade filmen. Vad hände med Miranda P's Hermès-scarves? Vad hände med att
Andy ska vara fult klädd i början av boken? Okej, jag erkänner att den rutiga, långa kjolen var disaster men fortfarande, så illa var det inte. Usch. Boken var - precis som vanligt, så mycket bättre än filmen. Plus för Meryl Streep's insats som Miranda och plus för alla snygga Chanel-smycken Anna Hathaway bar under filmens gång.
Som vanligt hamnade vi med varsin ho thé på Café 60 efterråt, myspys. 

Fredagen startade på L'Angolo med pingelfika och reunion med diverse flickor efter lovet. Empan var brunbränd och med en Louis Vuitton Speedy 30 på armen tillbaka från semestern med pojkvännen. Fabi hade en massa skvaller att förtälja om "Skinny" och Jade såg höstmysig ut i sin polotröja.
Chris kom till Stockholm vilket innebar familjemiddag hemma för vår del innan vi åkte in mot stan för att dricka vin på August med Thea och Hugo, även Klasson kom förbi senare och hetsade oss alla till öldrickning. Öl och Bella har aldrig varit någon bra kombination så att säga.
Förbi Sjöstaden en snabbis innan vi somnade strax efter 04.

Lördag innebär 1 månad med min sötnos men även middag hemma hos Klasson i Hammarby Sjöstad och sedan förhoppningsvis en liten tillställning. Uppdatering om kvällens events kommer, ship ahoy snyggingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback