Måndag - Insomnia

Insomnia - jag kunde inte sova i natt och jag misstänker att det blir samma visa ikväll igen. Kroppen är på högvarv för jag har egentligen inte tid att sluta ögonen för det är allt för mycket saker jag borde ta itu med men som jag inte hinner och istället ligger jag och vänder och vrider på mig i sängen. Sedan finns ju saknaden där också som naggar i kanterna och håller mig vaken.

Resultatet av detta var att jag var mer eller mindre slutkörd idag men dock inte lika trött som Lova som dessutom ska jobba fram till 23-tiden ikväll på Gondolen, poor thing men fokusera på pengarna så löser det sig!
Höll mitt engelskatal och som vanligt var jag hypernervös över att tala inför folk. Jag har absolut inget problem att prata i mindre grupper eller rent ut sagt inför större grupper när det är informellt men att ställa mig upp och hålla ett 5 minuterstal om John F. Kennedy är inte min melodi. Men som tur var gick det strålande enligt min engelskalärare och jag får ta honom på orden.

Många diskussioner idag, framförallt om vikt. Hur kan det komma sig att man som kvinna är en sådan känslig varelse som tar åt sig så fort man får en negativ kommentar? Det handlar inte bara om mig utan alla i min omgivning. Det kan börja som ett skämt - men i varje skämt finns ett uns av sanning. Idag gällde det en nära vän till mig vars pojkvän kläckte ur sig i helgen att hon börjar se lite rund ut. Hon ser inte rund ut alls utan hälsosam ut bör tilläggas och vad han baserade sitt påstående på är det ingen som vet.
Vad det andra könet inte alltid förstår måste vara att som kvinna tar man åt sig, visst man kanske skrattar men kommentaren kommer ligga kvar i veckor och gnaga i hjärtat och varje gång man ska stoppa något i munnen kommer rösten finnas i bakhuvudet: "Behöver du verkligen äta det där?"
Dagens jubelidiot blir därför min kära väns pojkvän vars namn vi inte behöver nämna men han kan försöka tänka lite noggrannare nästa gång innan han kläcker ut sig något liknande, men det kan inte alltid vara lätt med en fiskbullehjärna.
Dagens andra diskussion rörde diverse händelser från den gångna helgen och vi kan nog enkelt konstatera att det blev lite mycket för de flesta i fredags, mjau!
Förövrigt verkar inte stormen inom MUF blåst över än?

God afton, nu ska Bellsi äta middag med glatt humör och sedan plugga MatteC!


Kommentarer
Postat av: Matilda

åh, vad jag känner igen mig i det där med att tala inför grupp.. Känner precis samma sak, usch!
Jättebra blogg förresten :)

Postat av: Emelie

Hurra för fiskbullar ;) (INTE)

2006-11-13 @ 20:51:29
URL: http://e1989.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback