Tisdag

Enormt blandad dag, både höjder och dalar i dagens bergochdalbana.
Två bra saker är MVG i svenska och MVG på liberalismen-arbetet. Det ser ut att kunna bli fina betyg nu i vår, trevligt. Höga krav hemifrån pressar på, och det känns alltid bra att leva upp till mina föräldrars förväntningar, även om det såklart inte är allt här i livet att stoltsera med bra betyg.

Annars var det ingenting nytt i skolan, som vanligt. Annat än att vår mattelärare passat på att slarva bort ett nationellt b-prov vilket gör att en grabb i min grupp kommer få svettas över provet (igen) imorgonbitti. Detta borde räknas som grovt tjänstefel, och hade det hänt mig hade jag krävt att någon stämde livet ur läraren och varför inte hela skolan? Nationella prov = megaångest, vilket inte borde behöva upplevas igen.
Emelie K. spekulerade i varför en viss man inte dök upp i skolan idag och för mer ingående detaljer läs denna juridik-darlings blogg
här!
Annars diskuterades män (surprise!) flitigt under hela dagen efter en viss incident under gårdagen. Och den stora frågan är fortfarande: Varför är män först extremt intresserade av dig, tills du blir intresserade av dem och sedan drar sig alltid mannen ur? Seths enkla svar på våran fråga var: alla män ni träffar är pundhuvuden. Så well, kan inte alla män som räknas in i kategorin pundhuvuden måla ett rött kryss i pannan så vi kan unvika er? Tackar på förhand!

Promenad efter skolan med Darling-J, pistagebullar och nästan lite solsken ett tag där, lovely. Hem och iväg till träningen där dancemix stod på passet idag, vilket visade sig bli en ragga-inspirerad dans vilket såklart var sjukt roligt! Träffade en gammal kompis mamma också på samma pass, haha, så går det när man bestämmer sig för att besöka det lokala gymmet!


Kvällen spenderades hemma i soffan, mer Ben&Jerry's (hello beach 2006?) och OC med lillebrorsan.

SHIP AHOY! <3


Kommentarer
Postat av: hanna

åh, jag känner igen det där med att leva upp till föräldrarnas förväntningar, min pappa är ju gymnasielärare i religion, historia, samhällskunskap och filosofi så det är fett svårt att imponera på honom, så jag har krav på mig som bara den. har du något sådant där pushings-system, typ att du får pengar för varje MVG?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback