Tisdag - healthy is the new black!

Fick höra massor med skvaller om gårdagens tv-inspelning där 4 (?) stycken av mina fellow classmates var med. Intressant att en viss högerpolitiker skulle kunna tänka sig att dra in Sverige i Irak kriget. Oväntat? Hur som helst, tydligen hade Göran P. en enorm nacksvål som hängde över kragen och en flint som behövde pudras mellan tagningarna, och Reinfeldt var betydligt längre och smärtare än vad han får cred för. Debatten var inte så spännande att se på TV men tydligen fanns hettan i tv-studion i alla fall.

Hade redovisning idag om liberalismen och allt kändes: Heey det här kan jag! Positivt med andra ord och nu hoppas min grupp stenhårt på ett välförtjänt MVG. Pepp! Imorgon är sista skoldagen innan minilovet och helt meningslösa lektioner men man kanske ska ta och pallra sig dit  ändå?

Being healthy is the new trash,
white is the new black och Elsa Hosk är den nya Kate Moss. Med andra ord, fräscht är ordet på allas läppar, lika så mina. Beach 2006 står framför dörren och jag och Vici tog på oss bästa träningskläderna och promenerade i regnet under mitt gigantiska golfparaply till gymmet för stenhård träning. Passet hette Muskelpass vilket borde ha avskräckt oss redan i receptionen men höga på vårt nya hälsorus så kändes allt jättebra, det vill säga tills jag låg på en step up-bräda men hantlar i händerna för att träna mina obefintliga muskler. Hjälp! Under 70 minuter flåsade vi, ojade oss över våra armar men hade otroligt roligt under tiden och jag känner mig faktiskt lite duktig nu. Helt klart har jag förtjänat att lägga min i badkaret och sedan framför TV:n och OC med en ask belgisk choklad framför mig... Vad var det nu igen jag sa om healthy?

Vici flyttar in imorgon, och well det kommer bli jättekul!
SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: dagy igen

"Hur som helst, tydligen hade Göran P. en enorm nacksvål som hängde över kragen och en flint som behövde pudras mellan tagningarna, och Reinfeldt var betydligt längre och smärtare än vad han får cred för."

Moget, moget..

2006-05-24 @ 11:04:57
Postat av: Bells

Dagy igen: relax, man måste inte ta allt i livet SÅ seriöst!

Postat av: ohly

soft igen dagy. Det känns som om vi har något gemensamt.
Det vi får uppleva här är politiska texter i den högsta klassen. Men men, man får bygga sin politiska uppfattning på människors kroppsbyggnad! Demokrati

2006-05-24 @ 17:31:51
Postat av: Bells

Ohly: okej, förflytta politik diskussionen till ett forum istället för att använda min blogg.

2006-05-24 @ 18:45:29
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback