Onsdag - what a beautiful day!

Orientering 9.15 imorse i Lill Janskogen, finns det en bättre start på morgonen än terränglöpning? Absolut! Jag hade fasat för denna "uppvärming" inför idrottsdagen på Lidingö nästa onsdag men det gick faktiskt helt okej trots skavsår och ett chockerade uppvaknande; min kondition är sämst. Trots detta så sprang jag och Emelie på friskt i skogen och kom in först av alla, 10 kontroller på 30 minuter var bra gjort. Tummen upp för oss! Sedan började Emelie som vanligt spinna vidare på vår framgång och kom fram till att det kanske vore roligt att börja orientera på fritiden? No thanx!

Solsken på långrasten och lunch med Empan och Lova @ Ciao Ciao efter ytterligare ett besök på Armé muséeumet. Myspys med långlunch och sedan kunna gå långsamt tillbaka till Östra i solen i min somriga outfit utan att frysa. Helt otroligt!

Efter skolan bar det av till Odenplan efter lite dregglande över en söt stråhat som skulle passa perfekt i sommar. Jag måste ha en stråhatt, så är det bara!
Inne på Åhléns var det dagens första kändisspotting:
Dilba gick omkring och rotade bland Åhléns lite mindre fina basplagg och såg allmänt sliten och vinterblek ut.

Traskade till Kulturama för att möta min absoluta favoritperson, My som lyste upp hela dagen med sitt breda leende. Det bar av till Nytorget (även kallat Nytan) för hemmagjord glass ifrån AH's (stockholms bästa glass i stockholms bästa secondhandkvarter!) och vi satte oss på en parkbänk, snackade och bara njöt. Dagens kändisspott 2: var Henrik Lundström som mumsade ägglikörglass på AH's, och såklart såg han lika fräsch ut som vanligt.

Båten över till Hammarby sjöstad för att titta på hennes ny lägenhet, vilket är helt fel ord för detta solpalats som hon numera kallar hem. Högst upp, med dygnet runt sol och en terrass på 36 kvm som är perfekt för sommargrillkvällar är numera hem för denna lilla My. Jag kommer flytta in under sommarhalvåret, tro mig! Ännu mer snack och planerandet av en ny Gotlands reunion... Gustav om du läser det här lämna en kommentar!

Hem för middag, fotbad och OC. Spännande avsnitt indeed även om jag tyvärr visste vad som skulle hända. Inget svenskapluggande men man kan ju inte hinna allt. Och nu ska jag hoppa i säng!


Dagens outfit:
Marinblå shorts m. guldknappar, Zara
Vitt ribbat baslinne, Filippa K
Korallfärgad & vit-randig tröja, Ripley
Naturvit trenchcoat, In wear
Svarta strumpisar
Vit väska m. svart döskalle scarf
Bronzefärgade pumps m. gulddetaljer
Chunky guldarmband
Vintage-armband m. röda stenar
Vintage-pärlörhängen
Svarta solglasögon



SHIP AHOY! <3

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åååh, vilka söta skor. Var är de ifrån?

2006-05-03 @ 23:16:38
Postat av: Bells

Hannah: TACK, scorett(e?) faktiskt :)

Postat av: Iza

hihi, du (ni) satt bredvid mig på bänkarna i odenplan :P

2006-05-05 @ 11:28:12
URL: http://isaabelle.blogg.se
Postat av: Bells

Iza: säg hej nästa gång, det hade varit kul!

2006-05-06 @ 03:19:42
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Iza

ni såg upptagna ut, av att prata om att vara rädda för fåglar eller inte, och sen kom ni kompis och vi gick

2006-05-08 @ 16:40:55
URL: http://isaabelle.blogg.se
Postat av: Bells

Iza: haha, Sarah och hennes fågelfobi!

2006-05-09 @ 08:20:25
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback