Måndag

Lång välbehövd sovmorgon. Typiskt mig att inte sova någonting alls när vi har ledigt, men det är lätt att prioritera andra aktiviteter framför sömnen, men när det är studiedag är det dags att sova ikapp litegrann!
Superfrukost framför OC och sedan en hel dag där det stod nada prada på agendan, trodde jag. Upptäckte att Lova sms:at att hon skulle in till stan och frågade om jag skulle med, och Emelie K. meddelade i ett mass-sms att det var samling på L'Angolo kl. 16. Sagt och gjort pallrade jag mig in till stan.

Lite ensamshopping blev det. 3 stycken toppar ifrån Mango som förövrigt hade fått in en massa söta sommarplagg samt 1 par gigantiska solglasögon. Passar perfekt för dagar då man inte orkar kladda med mascara utan hellre gör en Greta Garbo.
Hamnade sedan på L'Angolo som planerat där vi samlades för att diskutera igenom helgens bravader och terrorisera Jade lite mer, förlåt!
Konstaterade att Lovas ragg "är lite seg i kanonen" och med andra ord inga babys på väg! samt blev inbjudna till ett event under nästa helg som jag får se ifall vi ska på, rekommenderad åldersgräns 22 känns ju lite tveksamt, även om Sarah genast blev bundis med ägaren.
Annars väntar bara en massa roliga saker nu under den här veckan, så som att träffa Elisabeth, åka flak, gå på vernissage och restaurang med chicsen med klänningstvång. Kanske får vi då en smygtitt på Emelie K's Marc Jacobs-dröm?


Lite träffsäkert surfande har det också blivit. Kan tipsa om Mimis eminenta
blogginlägg som klargör hur du på bästa sätt lotsar sommarflirten på vägen emot att bli en pojkvän. För alla som uppskattar sloaneys eller bara vill ha sig ett gott skratt, kika här! Och sist men inte minst, ytterligare en guide igenom Stockholms alla stereotyper som får dig att dra på smilbanden.


Nu väntar matteplugg, SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: Jade

TERRA PÅ NI BARA :D
hahhahaha

Postat av: Hannah

Hur känner du till Sloaneys? Jag trodde inte många svenskar gjorde det...

2006-05-29 @ 23:50:10
Postat av: Bells

Jade: yes, we will!
Hannah: jag läser enormt många engelska böcker, samt har en pappa som under halva min uppväxt varje vecka jobbat i London :)

2006-05-31 @ 21:28:55
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback