Måndag

Nothing much really, MVG på nationella engelska med kommentaren "har du spenderat många år utomlands, exempelvis bott i ett engelskt talande land?" svaret är: nej. Jag är en sucker för chic-lit. och antar att jag har lärt mig en del på vägen, eller under otaliga utlandssemestrar. Kul i alla fall!

Just nu: Ungt val 2006 på TV4 (fortsätter i TV400) där söta klassisar så som Sarah och Empan sitter i publiken för att krossa Göran Persson och hans vänsterkartell! Om ni inte har något bättre för er, passa på att titta litegrann, det är intressant med politik.

Minilovet ser lovande ut. Familjen åker bort på onsdag, och Vici flyttar in som min housemate, kul! Sedan blir det tjejmiddag på torsdag och inflyttningfest på lördag hos My och vi lär knappast ha tråkigt emellanåt, plus att jag är ledig på måndagen, det här ser vi fram emot!


SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej! Undrade om du kunde tipsa om din favorit bland chic lit böckerna? Är nämligen på jakt efter en bra bok att läsa på beachen i sommar ;)

2006-05-22 @ 22:34:48
Postat av: E

Hade varit intressant att få veta varför du vill krossa vänstern? Känns inte som att högern är så mycket bättre.. av det jag såg blev högern krossad. Och jag är inte sosse. Folkpartist faktiskt.. :)

2006-05-22 @ 23:15:51
Postat av: Hannah

Ok, kom igen: "Ööööh, anledningen till att det finns vissa skolor i Sverige som är jättedåliga är privatskolorna". Kommunist Ohly är ju inte smartast i världen direkt; att skylla alla problem på de bra privatskolorna är väl lite tamt; för att uttrycka det hela milt. Nej, vänstern blev krossad, för de kommer aldrig kunna komma med några vettiga argument. Vänstern är en obildad flank för obildade människor!!!


By the way; Bella har du sett filmen "Tart". Lite Manhattan all-girl's private school. Jag har för mig den var rätt underhållande!

2006-05-23 @ 00:02:36
Postat av: dagy

Till Hannah:
Vad det något dina färäldrar sa över middagsbordet igår eller??

2006-05-23 @ 09:29:06
Postat av: Ohly

bra dagy!
Det snackas politik här på bloggen och på sätt och vis förefaller det mig vara rätt så korkat alltihop. Exakt hur insatt är Hannah i frågan om privatskolorna och i politik överhuvutaget?
Och fy fan vilken äckligt, och totalt respektlös kommentar att säga att vänstern är en obildad flank för obildade människor?
dåligt Hannah

2006-05-23 @ 14:18:18
Postat av: Vici

Mini lovet kommer bli underbart e jag rätt säker på;D Det ska bli grymt kul att bli din housemate några dar. Har ju lite rutin på att var din roomemate ett antal gånger tidigare!
Längtar sjukt mkt!
puss

Postat av: Josefine

Ni som hävdar att de röda vägde tyngst kan ju sätta på ljudet på TV-apparaten nästa gång.

2006-05-24 @ 16:10:11
URL: http://josefines.webblogg.se
Postat av: ohly

Josefine.. Varför är du så självgod? Du hävdar antagligen precis som Hannah att vänstern är för de obildade med din dumma kommentar om att man ska sätta på ljudet nästa gång man lyssnar på en debatt med vänstern för att höra hur de blir "krossade" av högern. Då ställer vi oss frågan, vem är du? Du är Josefine som skriver på din blogg om hur fult Lena Philipsson klär sig, kommenterar alla bidragen i ESC, vilka v-ringade toppar du köpt, och lägger upp dagens outfit så att alla kan se. Frågan är då, vad vet du om politik? Du hänger med människor som får presenter i sedelform av sina "pappis" och som svarar "tackar pappa för allt" på frågan om det dyraste plagget de köpt.
Hur är din uppfattning och erfarenhet då om samhället och dess problem? Vad vet du om hur vänstern har gjort Sverige till ett av världens mest välmående länder?

2006-05-24 @ 17:20:21
Postat av: Bells

Ohly: kan man inte vara politiskt insatt även om "pappa betalar"?

2006-05-24 @ 18:46:20
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: E

hahaha, ohly krossar er båda totalt. och sen förresten.. först skriver du att politik är intressant, sen att de borde flytta debatten till ett forum istället för att använda din blogg.. Men, politik var ju intressant sa du? :) ..bara för att alla inte är förblindade av högern, vissa av oss vet ju faktiskt något om hur det egentligen är i Sverige. Och sen är man inte inne bara för att man är moderat. Vilket du verkar tro.

2006-05-26 @ 17:46:52
Postat av: Seriöst

Kul att först läsa om hur korkad vänsterflanken är, och sedan se att "Bells" med flera får sina argument och åsikter totalsågade av någon som kallar sig "Ohly". Stor humor, som kanske säger en del om eran egna intellektualitet.

2006-05-28 @ 01:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback