Lördag - Söndag

Jättelugn lördag med hemmaSPA och städning av villan inför mammi och pappis hemkomst under natten. Hem till My i Hammarby sjöstad på kvällen för grillning och ett glas vitt vin eller tre.. Supermysigt att sitta i solnedgången på hennes megaterrass och äta god middag och prata. Me like!
Vidare in till stan för att möta upp ett gäng babes för lugnt kvällsfika på Café 60, jättelänge sedan jag var där verkligen. Brukade spendera massor med tid där i vintras, och tycker fortfarande att det är lika mysigt att komma till ett café med ca. 100 thé-sorter och utan en massa brats. Die brat die, för att citera Li's tröja som Lova visade mig..
Rätt sent blev det trotsallt innan jag och Vici kom hem, men supermysig kväll.


Hurtade upp rätt tidigt imorse för att bege mig in till stan för att fika med Lova och catch up on the gossip, eftersom vi inte setts under hela lovet. Jättetrevligt att cita med en thé i två timmar och bara prata prata prata. Samt bli inbjuden av en viss "Göran" tills han egen tapas-restaurang på Kungsholmen ikväll, HAH! Hur som helst, lovely time with Lova. Och det bästa är nästan att jag är ledig imorgon också så idag kan jag bara ta det lugnt, utan några "måsten".
Morsdag också, har köpt ett Clinique-set till mammi med rengöringscrême, ansiktsvatten, ansiktscrême och ansiktsmask. Och om mammi inte tänker använda det, lär ju jag göra det.. Vad har ni köpt till er älskade mamma?


SHIP AHOY! <3


Kommentarer
Postat av: Heddan

hahah inte ett ruttet lingon. I don't believe i matriell lycka, anyway!

2006-05-28 @ 17:42:40
Postat av: Lova

Det var jätte mysigt att fika idag stumpan, vill du ha Görans nummer förresten? Jag kan fixa det,haha! Nu när jag läste din blogg kom jag precis på att det är Mors dag, mamsen blev inte så värst glad när jag precis berättade vad jag hade kommit på, hon hade också glömt det! Aja nu blir det OC med henne:)

2006-05-28 @ 22:32:14
Postat av: Bells

Heddan: well, I do!
Lova: Thanx, men jag passar nog på tapas-dejten ändå ;) Tuffing till mor du har som gillar OC :D

Postat av: Karin

Var köper man diebratdie-tröjan? please! måste ha en sån!!!

2006-06-19 @ 14:35:08
Postat av: pernilla

vill oxå ha en die-brat-die tröja! Vart kan man köpa???

2006-06-20 @ 10:41:51
URL: http://shoegal1981.blogg.se
Postat av: Anonym

www.shopiana.com
där man kan få en die-brat-die tröja

2006-10-10 @ 16:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback