Lördag & söndag

Lördag, satt och väntade på pinglorna vid Mariatorget i parken med solen i ögonen och kladdade ner lite poesi, mysigt. Sedan kom flicksen en efter en med gigantiska picknick-korgar även om min antagligen tog priset. Mötte upp Arman och vänner och sedan begav vi oss till Söders absolut mysigaste plats, och det slår faktiskt både Nytorget och Vitabergsparken, nämligen Mariaberget med Ivar Loos Park. Utsikt över Riddarfjärden i solnedgången, jättemycket smarrig picknick mat, indierock och trevligt sällskap = perfekt! Efter ett tag ramlade det dit massvis med folk och tillslut var vi ca. 20 stycken som grillade, skrattade och spelade "Skubb". Toppen!
Fram emot 23-tiden begav vi oss ett gäng till Spånga för att åka på fest men efter att vi hade mött upp ett gäng testosteron-fyllda grabbar och sett till att Li hamnade rätt så bestämde jag och Empan oss för att ta bussen hem till henne i Bromma istället för sleep-over.


Söndag, vaknade vid 10-tiden för att äta jättegod frukost och dricka kopiösa mängder thé. Sedan var det bara att plocka fram matteböckerna för jag har matte b-nationella på fredag. Ångest och ännu mer thé, samt relativt koncentrerat pluggande i ca. 3 timmar blev det.
Åkte hem för att äta försenad lunch och städa upp i mitt rum litegrann. Ikväll blir det lite tv-tittande och hemma-SPA, mysigt!

Nästa vecka blir hektisk och kanske inte så mycket bloggande:
Måndag: panikhandla saker till showen, öva inför drama uppspel, dansgenrep på Vasan hela kvällen.
Tisdag: liberalismen redovisning, dansshow.
Onsdag: drama-uppspel, historia redovisning, dansshow
Torsdag: ev. historia redovisning, matteplugg hela kvällen med Ellie & Empan.
Fredag: nationellaprov i matte b., morfars 75-års dag, dansshow, SG's release-party


SHIP AHOY!


Kommentarer
Postat av: Vici

Picknicken @ Mariabeget igår var helt underbar;D Skubb var helt klart sötaste ordet speciellt efterom att lillkillen var bäst på d;P

Låter hektiskt minst sagt men det fixar du gumman;D

puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback