Tisdag - duggregn över södermalm

Regn och åter duggregn ute idag och ändå har jag spankulerat en hel del utomhus idag. Kanske mest för att försöka skaka av mig resterna av pre-matteångesten, suck. Wellie, matteprovet gick helt okey faktiskt, även om jag missade på MVG-frågorna. Jag tror bara att jag måste börja vänja mig vid att inte längre vara brightast när det gäller matte... men det är svårt att acceptera att jag inte är bäst längre. Däremot så fick jag ett solklart MVG på mitt reportage om hur media påverkar vår syn på oss själva. Tack gode gud, jag är åtminstone sharp när det kommer till skriv-biten fortfarande. JA, jag ställer abnormt höga krav på mig själv.

Strosade runt på söder efter skolan med Empan för att checka in secondhand-utbudet kring Götgatsbacken och usch, jag klarar inte av den där ”riktiga” secondhand-lukten än. Det luktade verkligen södermalm och sunkigt och nejtack, jag håller mig nog till lite mer ordnade butiker ett tag till. Men vem vet, det kanske ligger ett fynd under högen av lump. Apråpå det så letar jag vårväska för fullt. Hej du vita skinnväska någonstans där ute, kom till Bells!

Hamnade tillslut på Södra latin för att hämta upp Vici och fick Siri på köpet, ett perfekt pack av två till priset av en! Träffade även på min gamla roomie ifrån Sälen, trevlans.
Vidare till L’Angolo för fika där vi diskuterade min eventuella flytt till Luxemburg med Joe som hävdade att jag absolut ska stanna kvar i slaskiga Sverige. Vi får väl se så att säga.
Solariet en stund också. Jag hatar att jag fortfarande är vinterblek. Jag bryr mig inte om ifall det är ”trendigt” att vara ljushyad och ljuv för det ser fruktansvärt tråkigt ut, särskilt i Sveriges version av slaskig vår.

Hem för att äta middag och nu ska jag förbereda mig inför mitt historieseminarium imorgon, hata hata hata. Sedan dansen, såklart. Skönt!

Well, fick ett nytt smeknamn idag också, hädan efter går jag under benämningen Snuttis (åtminstone när Seth får välja), haha. Fick förövrigt reda på att en viss pojke med ett dubbelnamn vi inte ska berätta för allmänheten tydligen läser min blogg och anser att jag är fruktansvärt seriös, for your information, I’m not. Jag bloggar för att det är kul, jag gillar att skriva och är inte så himla seriös faktisk. No hard feelings, typ.


Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, miss sixty
Svart ribbat baslinne, Filippa K
Golfrutig topp, Lyle&Scott
Svart sidenband
Silverarmband (samekonst)
Pärlörhängen




<3

Kommentarer
Postat av: Hannah

Vad sägs om en vit chanelväska? Ubersöt!

2006-03-28 @ 19:36:44
Postat av: Vici

Grattis igen till repotage MVGt!;D D e du såå värd!
Mys idag! Klockren beskrivnign av mig å Siri måste jag säga!;D Visst gav d lite sommarkänsla att sola idag!;D puss puss

Postat av: Jade

varför står jag alltid för allt skvaller? :O haha

grattis bells till MVGt :)

2006-03-28 @ 22:09:29
URL: http://lyxpiinglan.blogg.se
Postat av: sanna

what about en vit chloé paddington? den väskan knäcker det mesta. sen är det väl lite väl drygt att säga att "det luktar söder" också.. haha

2006-03-28 @ 22:21:56
Postat av: alice

jag såg en fin vit "skinn"-väska på zara häromdagen, 499 kostade den har jag för mig :)

2006-03-28 @ 22:22:17
Postat av: Bells

Hannah: inte min prisklass när jag bara letar efter en "slit&släng-väska" till våren som tål picknickar i gräset och våta nätter utomhus.
Vici: idag var mysigt!
Jade: haha, jag bloggar sällan om det skvaller jag själv sitter inne på, men heey, du är en bra källa! ;)
Sanna: jag är dryg.
Alice: Thank you, det låter som en väska för mig, även om jag helst vill ha i äkta skinn förstås.

2006-03-28 @ 22:36:45
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Lina

Jag älskar din blogg.

2006-03-28 @ 22:39:28
Postat av: Hannah

Haha, jag tycker kommentaren om söder var klockren!!!

2006-03-28 @ 23:43:29
Postat av: Mysse

Muhum, så det luktar "södermalm" hemma hos mig också, för du vet Bella, JAG bor här, din bästa fucking vän, och du sitter och snackar nedlåtande om det i din blogg?
Jag vet själv att secondhand-butiker inte alltid luktar bra.. men va FAN Bella, sen när luktar hela södermalm som en sunkig secondhandbutik?
Både det du skrev och kommentarerna på det gör mig äcklad, sur och frustrerad. Som att Söder luktar annorlunda för att det bor medelinkomstintagare här?
Jag tar det här lite som en personlig förolämpning Bella.

2006-03-29 @ 01:49:44
Postat av: Josefine

My: Du vet hur Bella är, som när hon pratar nedlåtande om nittior. (hmf.) Men vi gillar henne ändå, trotts hennes brister... ^^ (Kan föresten hålla med om att jag gillade Söder-kommentaren själv)

2006-03-29 @ 13:12:53
URL: http://josefinem.blogg.se
Postat av: Bells

Lina: hehe, tack
Hannah: haha, joo
Mysse: du behöver inte ta ALLTING så allvarligt. jag var inte seriös.
Josefine: jag var som sagt inte seriös, jag är inte så seriös i min blogg. men lite kul var det :)

2006-03-29 @ 16:04:12
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: sanna

så typiskt nyrika människor som är så plågsamt rädda för att kallas för wannabes eller söderbarn eller liknande själva, att man måste göra det TYDLIGT och KLART för alla att man minsann tycker att söder luktar. så att ingen, gud förbjude, skulle kunna få för sig att du själv är ett sånt där äckligt söderbarn. hörru fashionista-bella, for your information så är söder för tillfället betydligt högre rankat på trendskalan än många andra områden, mälarhöjden inräknat. och det borde nog du, som kallar dig "modeintresserad" vara medveten om.

2006-03-29 @ 20:40:40
Postat av: Bells

Sanna: men herregud är du blind människa? JAG VAR INTE SERIÖS. min farmor bor på söder, jag älskar att vara där hon bor. jag älskar vitabergsparken och medborgarplatsen om sommaren. min bästa kompis bor på södermalm, jag älskar att vara hemma hos henne. sedan är jag inte rik eller går under smeknamnet "fashionista-bella".

2006-03-29 @ 21:25:35
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Mysse

Att du inte är rik är väl ändå lite en lögn?!
I alla fall spelar det inte så stor roll om du var seriös eller inte, det var att du skrev det. Orka neka det man skriver, brukar inte du alltid stå för det du säger/skriver?

2006-03-30 @ 09:42:15
Postat av: Bells

Mysse: känner du mig? jag är inte rik. jag har inte mer pengar än dom flesta i min ålder. mina föräldrar är inte heller rika.
jag har inte nekat någonting. jag har förklarat TUSENTALS gånger att min blogg inte ska tas på för stort allvar.

2006-03-30 @ 15:07:07
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Josefine

Vet folk om vad rik faktiskt är för någonting?

2006-03-30 @ 19:10:22
URL: http://josefinem.blogg.se
Postat av: Sarah

Rik är när man torkar sig med tusingar i skitan, like i do :D *jag skojjar*

2006-03-30 @ 20:14:23
Postat av: en södöörkiis

"Strosade runt på söder efter skolan med Empan för att checka in secondhand-utbudet kring Götgatsbacken och usch, jag klarar inte av den där "riktiga" secondhand-lukten än. Det luktade verkligen södermalm och sunkigt och nejtack, jag håller mig nog till lite mer ordnade butiker ett tag till."

Jag hoppas du inser vilken oerhörd krigsförklaring det här är? bered dej på att få en brinnande LaCostehalsduk inlindad i en mördande vass bellmandikt i brevlådan!

2006-03-30 @ 21:54:39
URL: http://tows.blogg.se
Postat av: södöörkiisen

åh... öhm.. alltså, hehe, jag såg inte din förklaring av södermalmskommentaren på ditt senaste blogginlägg förrns nu.

eeh... lets just pretend I never said that about brinnande halsdukar.

ahaha ha, slutet gott allting gott, haha, ha! haha?

2006-03-30 @ 22:00:15
URL: http://tows.blogg.se
Postat av: Jade

JAG GILLAR INTE HELLER SÖDERLUKTEN, och det står jag för, rent ut sagt!

2006-03-30 @ 22:06:50
URL: http://lyxpiinglan.blogg.se
Postat av: Bells

sööödörkiiiis: well, slutet gott allting gott.
Jade: HAHA, du är klockren!

2006-03-30 @ 22:07:42
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Mysse

Alltså, det beror på vem man gämför med, tänk på vad du har på dig och vad jag har på mig. Och andra ungdommar, typ dom i min klass.. Om man däremot gämför med dom i din klass kanske du har mer normalt med pengar. Så allt är relativt.
Jag jobbar inte för att få er att ändra er syn på mitt liv, eller där jag bor, bara få säga det jag tycker.

2006-03-30 @ 22:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback