Måndag - cafékultur

Lång sovmorgon imorse för att komma till skolan, slightly late, för att upptäcka att vi tydligen inte hade någon svenskalektion. Eftersom jag inte skulle vara med på idrotten så hade jag bara klassråd på 30 minuter under hela skoldagen. Fikade först i matsalen eftersom söta-Sarah hade tagit med sig sega och goda maränger ifrån Tomte bageriet för att fira min födelsedag i efterskott, myspys! Fick även höra om Lovas galna helg. Jag vill också, men nästa helg smäller det!

Vidare till MOCCO där jag inte varit på evigheter men deras varma kanelbullar var lika smarriga som jag mindes dom. Tänk att det fanns en tid då vi jämt satt på MOCCO, precis när det var nyöppnat. Lite kändisspotting också, Gry Forsell och Veckorevyn-Pernilla (?) gjorde en intervju och photoshoot där medan vi satt och fikade.

In emot stan för lite shopping. Jag letar fortfarande efter de perfekta paret slouchy beiga khaki-shorts. Jag vill ha lite preppy-känsla över allt. Tips anyone?
Provade sommarens sötaste klänning också ifrån Morgan men över 1000 kr svider i plånboken om man såhär på förhand vet att man bara kommer använda den ca. 1 gång på skolavslutningen. Hm?
Sedan L'Angolo med Empan och lots of thé och prat om kärleken och livet som alltid tycks trassla till sig. Även om jag är helt fri ifrån kärleksproblem, något jag inte har varit på jättelänge, no more drama!

Dans under kvällen också, skönt att träna igen. Har inte tränat på ca. 2 veckor eftersom jag har varit sjuk. Jag hatar att inte kunna träna, jag kryper helt enkelt ut ur skinnet då så det var jätteskönt att få snöra på sig dansskorna igen och röra sig till musiken.


Dagens outfit:
Vitt ribbat baslinne, Filippa K
Hallonröd farfars-tröja, Gina Tricot
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Svart sidenband m. rosett i midjan
Svart basker
Chanel-örhängen




<3

Kommentarer
Postat av: Obnoxious

inga paparazi foto ??

Postat av: Victoria

Låter ju superskönt med bara klassråd idag! jag hade d ju inte lika slappt kan jag ju lungt säga. mys med massa fika å imon blir d med mig!;D ses då darling! puss

2006-03-27 @ 21:24:02
URL: http://victoria89.blogg.se
Postat av: hannahsthlm

Cute outfit=)!

2006-03-27 @ 22:02:23
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Bells

Obnoxious: efter flera timmars mattepluggande kopplar jag inte alls vad du menar. förklara?
Victoria: Fika imorgon, yes, mysigt!
Hannahsthlm: TACK!

2006-03-27 @ 22:20:48
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Sarah

Jag är lika söt som marängerna , ASG!

2006-03-28 @ 13:34:13
Postat av: Bells

Sarah: klart att du var! ;)

2006-03-28 @ 18:36:08
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback