Torsdag

Helvete vilken dag! Man ska inte svära, jag vet, det ger ett ovårdat och obildat intryck men idag kan jag bara inte hjälpa det.
Allting var frid och fröjd imorse. Traskade till skolan med solskenet i nacken, "Hello Sunshine" - Superfurry animals i iPoden, en cigarett i handen och min nya Rachel Bilson-inspirerade kofta ifrån Mango. Allting var tipptopp med andra ord! Hade en intressant diskussion om utopin av ett borgligt styre i två mandatperioder. Artikeln vi diskuterade finns att läsa
här! Fortfarande var allting jättebra.
Kommer till mattelektionen får tillbaka mitt nationella matte b-prov och mitt humör sjunker i botten - nej fel, det kraschlandar. Ett stort G står printat på sidan och jag letar frenetiskt efter de saknade bokstäverna framför G:t. Nej, de finns bara inte där och tro mig, jag var i chock för jag har aldrig fått G på någonting i hela mitt liv, aldrig någonsin, men någon gång måste väl vara den första. Det sjunka är att jag tyckte att provet gick BRA när jag skrev det, och fick nästan ett MVG på förra matte b-provet men nu ett ynka G. Tillräckligt många VG-poäng för att få ett VG men för få G-poäng för att uppnå det betyget. Men hey, krävs det inte G-kunskaper för att få rätt på VG-frågor? JO! Tydligen har inte matteläraren tänkt på detta utan har konstaterat att jag inte är värd mer än G. Detta är verkligen verkligen illa.

Det blev en tripp till skolsköterskan där Empan intygade att vi båda kände oss en aning labila och var tvungna att sjukskriva oss för resten av dagen. Så vi hamnade med den största bit hallonpaj Joey kunde trolla fram på favvofiket och grävde ner oss i gamla upplagor av King (som förövrigt tillsammans med Moore är ett rätt underhållande magazine bitvis).
Empan gjorde sitt bästa för att muntra upp mig och hon lyckades faktiskt rätt bra måste jag erkänna, thanx darling!

Hamnade sedan på en shoppingkavalkad som tog fart inne på Gucci för att fortsätta runt hela stan men det enda jag kom hem med var ett par beiga aningen pösiga shorts, som inte är exakt de jag har letat efter men pretty damn good looking ändå.

Vidare till södermalm för Fashionshow. Vanity design hade en hel del spännande plagg, framför allt en topp som föll mig precis i smaken. En blandning mellan Ayia Napa-06 och St Tropez, haha! Med andra ord är jag rätt intresserad, ja.
Hann med att träffa den mystiske mannen bakom "The Wim Edit" som har spelats varm på förkrök och partynätter under detta halvår, alla PA-nerds där ute vet säkerligen vilken låt jag talar om. Hur som haver så hade mannen ett kontaktnät värt att beundra då han tycktes känna både den ena och andra människan i min närhet. Jag blir alltid lika chockad när sådana här saker inträffar!

Umgicks med Elisabeth också, alltid lika mysigt att se henne även om det blir allt för sällan! Nu ska jag hoppa i badkaret och sedan välja outfit inför morgondagens Östra-utspring och flak!
SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: Jade

RING MIG RING MIG RING MIG NU NU NU NU NU

Postat av: Josse

Jag fick ig på hela matteb-kursen men jag lever och mår bra ändå :D tänk på att livet inte hänger på ett betyg.

2006-06-02 @ 14:02:33
URL: http://onmyside.blogg.se
Postat av: Towe

Oooh, min nya favoritblogg! Otroligt välformulerat språk dessutom, me like :)

2006-06-02 @ 14:56:53
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: Den beryktade Empan

Varsågod dallring!

2006-06-02 @ 19:06:32
URL: http://empan.blogg.se
Postat av: hess..

käften hess

2006-06-04 @ 03:41:19
Postat av: Bells

Jade: HAHA!
Josse: well, jag ska försöka komma ihåg det!
Towe: TACK! nu blev jag jätteglad :D
Den beryktade Empan: Puss på dig!

2006-06-04 @ 16:10:35
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback