Lördag

Usch, ingen sovmorgon alls. Men i alla fall tillräckligt med sömn för att missa när Em satt sminkmodell i Gallerian, synd för jag hade velat sett henne sitta där megabakfull och le emot publiken, haha!
Mötte upp Jade och Em i Kungsan där dom smaskade mat på "Smaka på Sthlm". Själv var jag inte hungrig alls medan Em hade betydligt större craves. Till sist styrde vi stegen emot hallonpaj i Humlegården där vi hamnade i solskenet, skrattandes och pratandes. Efter ett tag dök Josefine, Vici och Johan upp också, trevligt!





Hem för att klä om till middagen då vi chics skulle ut och äta på en urmysig italiensk restaurang på Nybrogatan där Em praktiskt taget var stammis. Massivs med god mat och trevligt sällskap är alltid en bra kombination!
Hamnade i Kungsan där "Smaka på Sthlm"  fortfarande pågick så vi drack Chardonnay ur plastmuggar och lyssnade på dåliga liveband ett tag, vuxenpoäng hög, haha! Träffade två trevliga män ifrån Californien som vi spenderade några timmar med, under en mer eller mindre lyckad krogrunda, kommunikations svårigheter och massvis med skratt.
"Beeeelllaaaaa, vi har problem under höger/vänster sko!"
"Do you know a firefighter called Zack?"
"Bella, din Gucci-väska har all rätt att känna sig förolämpad. Han försökte ju köpa den för 20 kronor"
"Nej alltså, vi är visst över 18, men vi tappade våra leg. under utspringet igår...."
"Det här är vad jag kallar Stureplans-prostitution, men ragga då, RAGGA!"
"This is how it's done at Schtuuuureplan"

Efter mycket om och men dumpade vi av grabbarna vid Stureplan och fortsatte själva ut på Södermalm. De andra tjejerna åkte hem medan jag och Em var fast beslutna att fortsätta hela natten lång. Vilket vi också gjorde. Blev uppraggade av ett gäng småläskiga 22-åringar som ville att vi skulle komma med på hemmafest, och efter ett tag blev det gatlopp á la 140 km/h för mig och Em då vi insåg att det här kanske inte var den absolut bästa idén. Haha! Upp på Mosebackes uteservering innan vi efter ytterligare någon timmes runtvirrande på Södermalm gav upp kvällen och åkte hem med ett brett leende på läpparna.

l7

Vi kan helt enkelt konstatera att det var en kväll fylld av galna upptåg och massvis med skratt och framför allt: Em & Bells är en oslagbar kombination om galna nätter!


SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: girlie

gud vilken söt liten kofta du hade! var har du köpt den? :)

2006-06-05 @ 23:39:31
Postat av: Bells

Girlie: Mango it is :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback