En kväll i djupaste Bromma

Det är alltid lika roligt när vi söderbarn ska bege oss norr ut, så som exempelvis det "riktiga" Bromma som det brukar kallas, det vill säga allt som inte har en tunnelbana men som kompenseras av sjukt fina villor. Såklart talar vi om allt längst Nockeby-banan, och ikväll var det dags igen.
En kväll hos Mr. Miller resulterade i en tripp till Höglandstorget, en lång gångväg och det antagligen den högsta villa jag har sett, som även såg ut som en labyrint på insidan, en otroligt fin sådan bör tilläggas.
Det blev Monopol (Lova, bara så du vet så förlorade du och är skyldig oss en striptease!) där Mr. Miller passade på att överglänsa alla trots att jag och My kämpade hårt.
Utan några specifika substanser slutade kvällen med att en viss grabb, av hänsyn ska inga namn nämnas, dansade runt i ett par lurviga björnbrallor med en vikingahjälm på huvudet och har ni tur kommer det bilder! Haha!

Hur mycket mina Longchamps-skor än skaver, så var det en ytterst trevlig och lugn kväll!

Kommentarer
Postat av: Mr. Miller

verkar som jag borde kopplas istället för Andreas, ey? =)

2006-06-22 @ 02:38:59
Postat av: Mysse

Vi kanske borde koppla dom båda?

2006-06-22 @ 16:59:08
Postat av: von Eltz

tycker inte du att d e smått patetiskt att skriva longchamp skor, när man bara kan säga skor lr skita i meningen? men d kanske e dina ända märkesskor

2006-06-25 @ 21:07:09
Postat av: Bells

Mr. Miller: vi kan koppla er båda ;)
Mysse: du har så rätt!
von Eltz: du kan ju ta allt med en nypa salt... eller en Valium kanske? Annars blir livet så allvarligt och tråkigt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback