THIS IS HOW IT'S DONE IN BÅSTAD

Tennisvecka i Båstad. Fördomar och klichéer haglar och förväntningarna är skyhöga. Såklart.
Jag kan meddela att det är ännu mer over the top än vad media framställer det som och mitt favoritcitat ifrån veckan var antagligen:

"Varför jag spenderar 17 000 kr på 15 liter champagne som jag bara sprutar ut över folk? Men det är kul!"
-    Mr X , 19 år, student ifrån Lund


Vad gjorde jag i Båstad? Jag var på tennis (såklart), Elite Plazas cocktailparty, sponsor-events, beundrade Pierres 30 meter långa yatch, var på den Officiella Tennisgalan i Hasses Lada, shoppade, strosade runt vid strandpromenaden, umgicks med en hel hög andra intressanta människor, försökte övertala pappa om att en yatch: 50 Princess var ett bra köp, åt goda luncher, drack alldeles för mycket champagne - it's for free baby!, clubbade och mycket mycket mer.

Om jag ska räkna upp alla kändisar jag såg, pratade med eller rörde känns en aning irrelevant och skulle antagligen kräva ett helt eget blogginlägg (HAHA!) men att stöta ihop med Fredrik Ljungberg igen tackar jag då inte nej till, precis som att konversera med Johan Staël von Holstein eller spana på Darling-D.


Istället för att skriva en utförligare beskrivning så bjuder jag på lite bilder:






Om jag kommer tillbaka nästa år? HELT KLART! Med alla pinglorna i släptåg, även alla minderåriga babes eftersom ett MasterCard VIP-pass löste alla problem jag någonsin stötte på. Ibland är pappi då bra att ha.


Och jag hade superroligt dygnet runt, det går inte att förneka!




b2


SHIP AHOY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback