48 HOURS

Panik och kaos då min iPod får för sig att dö under morgonen och efter en helvetesresa på tunnelbanan utan musik i öronen möter jag upp Elisabeth, slightly försenad men inga sura miner för det.
Då solen inte gassade som utlovat så blev det ingen trampbåt och lunch på Stranbryggan (fd. Tvillingarnas) utan istället traskade vi runt i Humlan mest hela dagen och slickade på glass medan hon underhöll mig med anekdoter ifrån Peace&Love och hur hon suttit med en av Thåströms bästa tjejkompisar på tunnelbanan på vägen hem. Och denna tjejkompis hade avslöjat ett och annat roligt om vår stora idol. Kul!

Vidare till Svampen för att möta upp stressade pinglor som ville rusa bort emot Djurgården för att lyckas få bra platser framför Håkan men efter mycket tjat och gnat inhandlades picknick mat och vi begav oss emot den lummiga ön. Trots att vi bara var på plats ca. 2 timmar innan framträdandet började fick vi jättebra platser mitt i publikhavet inte alls så långt ifrån lilla scenen. Speciellt långtråkigt var det inte heller, då det försegick egen Allsång ur vårt nyinköpta Allsångs-häfte och Håkan gjorde ett inhopp på scenen också. För ja, det var såklart Håkan Hellström vi var där för att se.
Allsång var precis som väntat superroligt, supertöntigt och helylle svenskt och föll oss alla i smaken! Håkan var allt som vi förväntat oss, det vill säga superbra. Det var melankoliskt vackert och exploderande storslaget och tårarna rann på de flesta av oss under den sista låten. Inte just för att Håkan stod framför oss, gud nej utan mer för vem man förknippar just den låten med.

"Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt"





Vidare till Mariaberget innan regnet föll och kvällen avrundades hemma hos My istället. Kom hem strax innan halv fyra på morgonen med Jade i släptåg för prat prat prat, som vanligt vid mitt köksbord och en supermysig stund.


Vaknade av väckarklockan (att ha Botten Anna som väckarklockssignal är toppen, jag klarar inte av låten och skuttar upp ur sängen) och hela kroppen skrek av mer sömn men på schemat för dagen stod det shopping och det var bara att pallra sig in till stan.
Premiär för min nya Pucci-scarf (kärlek är synonymt med Emilio Pucci, jag lovar).
Dagen spenderades runt över halva Stockholm men utan några riktiga fynd. Jag suktade däremot länge och väl över pre-fall kollektionerna som har kommit in och dregglade över grå cashmere-toppar, stickade tröjor samt äggformade kjolar.
Hamnade tillslut i Humlegården efter timmar av promenad med Mr.Miller och Josefine, trevlans.

Ikväll är det dags att packa ihop det sista inför Båstad-resan.

SHIP AHOY!


Kommentarer
Postat av: hanna

minnenminnen, jag var där förra året, stod längstlängst fram litelite bredvid scenen. schisse. ingen sommar utan håkan, for real. =) önskar att jag varit där även i år, det verkar ha varit mys med bra väder!

Postat av: hanna

föresten, drog han mellansnacket om maria och louise, de vackra tjejerna i skolan? det är så underbart sött. ^^

2006-07-13 @ 05:29:36
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se
Postat av: Klara

Åh, jag var också där. Helt underbart!

2006-07-14 @ 18:43:31
URL: http://klarasofia.blogg.se
Postat av: Caroline

HÅKAN HELLSTRÖM!!

2006-07-20 @ 01:15:41
URL: http://www.line.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback