Ta tag i livet Isabelle!

Just för att webblogg.se hade bestämt sig för att krångla nästan hela förra veckan så blev det tomt på bloggfronten och det känns onödigt att göra en lång beskrivning av allt som hände utan det får bli en snabb recap:
Efter mycket trassel så höll vi i en kick-ass Lucia-kampanj med MUF Östra Real där vi värvade 35 medlemmar trots att jag och min partner in crime var simmiga i huvudet efter för lite sömn och för mycket vin från kvällen innan, men Kenneth Vasquez har rätt; "att kampanja är som att ragga". En hel del stress över julklappsångest och plugg, särskilt då min extremt långa och genomarbetade laborationsrapport gick upp i rök lagom på torsdagkvällen, suck.

I fredags hände det inte mycket i skolan så jag och Sarah bestämde oss för att ta en tripp till Stadsbiblioteket för att låna böcker till jullovet, catch up on some reading perhaps? och sedan blev det lunch för hela slanten innan vi begav oss mot skolan igen.
Stressade till tåget och slängde mig iväg till Uppsala för att väcka pojkvännen som låg och sov när jag anlände till Sunnersta. Ytterst mysig fredag som avslutades med pizzakväll då även Calle, Hugo och Thea kom förbi för att äta hemgjord pizza och dricka julmust.


Lördagen bjöd på många äventyr av varierande slag. Det hela började med att vi lyckades bli utelåsta i pyjamas efter en post-coital cigarett (overshare) och fick knata hem till Calle i huttrande minusgrader. Väl hemma hos Calle möttes vi av en fnissande mamma och en son som under hela vårt besök var praktiskt taget naken förutom en liten bit täcke som skylde det allra heligaste.
Hem för dusch och sedan in till stan för fika med Calle och Emelie på Café 018 innan vi begav oss hemåt för fler mysiga aktiviterer samt börja blanda drinkar till Amandas julmiddag.
Resten av kvällen agerade Chris bartender åt de oskuldsfulla småflickorna och charmade varenda tös i rummet, och lär nu mera klassas som den tuffa storebrodern som kan fixa Margeritas i ett nafs.

Söndagen blev synonymt med att glida omkring i pyjamas, hockeymatch och Lilla Julafton. Hela helgen kan summeras med att min partner in crime dansade på högtalare och svirade ordentligt i Uppsala med Thea och Hugo medan jag och min älskling hade den bästa helgen på länge utan att egentligen göra någonting alls.

Måndagen innebar ett sorgligt avsked på morgonen, MUF Östra Real-möte med nya medlemmar och sedan en lång "affärslunch" med Emelie på lilla CiaoCiao. Eftermiddagen spenderades på MOCCO med en mängd pinglor och presentutdelning för hela slanten, myspys! Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: Amanda

hahaha, faktiskt sa tanker mina kompisar f.o.m. nu uttnyttja mig for att komma at Chris, sad and I know it

2006-12-24 @ 18:24:48
Postat av: Bells

Amanda: precis som vi misstänkte med andra ord! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback