HELGEN

Fredagen startade ypperligt då vi efter en timmes koreograferande på dansen till idrottsprojektet hamnade i MOCCOs mjuka soffgrupp med en varm kanelbulle och en kopp thé. Efter några timmars sömnigt konverserande bestämde jag och Lova oss för att ta oss i kragen och ta en tripp till Solkungen för att försöka få bort vinterglåmigheten som börjar sätta in. Sagt och gjort hamnade vi i dubbelsolariumet och således missade vi geografilektionen. Stan och shopping väntade med Jade och tillsammans med Vici, Arman och Lova traskade vi i diverse butiker och jag hann börja köpa julklappar och även en 1:a december-present till mig själv från Urban Outfitters där det blev ett par undies, likadana som Nicole Richie sportade i Vanity Fair, om ni minns?

Mötte upp sötaste pojkvännen på centralen och sedan bar det hem för middag och mys och planer om att krascha i TV-soffan med en påse ostbågar hägrade i fjärran. Däremot kastade Empan omkull planerna genom att komma med erbjudandet om kvällsfika med henne och Erik på vårt älskade sunkfik Café 60 där du får en balja thé och svart arbetskraft för en billig peng. Mycket trevlig kväll måste jag säga!

Upp tidigt på lördagen även om det inte var lika ohyggligt tidigt som Chris var tvungen att gå upp för att hinna till sin MUF-utbildning i Enköping, själv fick jag sova lite längre i alla fall. Packa och äta frukost innan det bar ut till Morgana Hotell & Konferens för den största MUF Stockholm-utbildningen någonsin med ca. 200 deltagare. Med talare som Carl Grufman, Lars Rådén, Tina Ghasemi, Johan Staël von Holstein, Niklas Wykman etc. var det en mycket lärorik utbildning och det var länge sedan jag blev så inspirerad att ta tag i saker och ting som efter denna utbildning.
MUF-middag på kvällen och sedan mingel och party, har ni tur kommer det även en och annan bild att skratta åt.
Söndagen var det upp kl 8.00 för fler föreläsningar och workshops innan det bar av hem till kära Mälarhöjden igen vid 15-tiden. En något trött pojkvän kom förbi och förgyllde min söndagskväll efter den moderna dansen, mysigt.
Och idag, måndag firar jag och min älskling 2 månader tillsammans! Helt ofattbart men väldigt mysigt måste jag erkänna, arrivederci!


Kommentarer
Postat av: Jess

Låter som en toppenhelg! Mysigt med 2 månader, grattis :) Hur går det med den där "blogg-kretsen" du skrev om tidigare föressten? /Jess

2006-12-04 @ 18:38:00
Postat av: Jess

från mig, adressen verkar inte synas :S http://jessjess.blogg.se

2006-12-04 @ 18:38:41
Postat av: alexandra

grattis till två månader :)

2006-12-05 @ 12:43:05
Postat av: Anonym

har u.o de undiesarna??? sjuuuuuukt snygga. den enda julklappen jag behöver! dem och det jag köpte på konstfack i helgen. bra blogg hej

2006-12-05 @ 19:40:38
Postat av: Bells

Jess: blogg-nätverket går framåt men det är mycket administrativt som ska ordnas plus lack of time som vanligt men det kommer att komma igång efter jul!
Alexandra: tack

Postat av: Josefine

Kände Johan Staël von Holstein igen dig ifrån sommarbravaderna nere i Båstad? ^^

2006-12-07 @ 19:33:01
URL: http://josefines.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback