Fantastisk onsdag

Vilken dag, alldeles alldeles underbart! Vaknade alldeles för sent imorse men hann både tvätta håret och göra premiär på mitt nya diadem som jag köpte igår i kombination med min knytblus i siden från Viktor & Rolf! Mot Östra Real och lämnade in mina läxor i tid på engelskan och sedan tittade vi på filmatiseringen av Jerzy Kosinskis ”Being There” med briljanta Peter Sellers i huvudrollen, slappt. Lunchrast och besök i Fältan innan vi hade en halv geografilektion och sedan slutade vi. Passade på att öva lite på dansen till på fredag med Lova och Arman innan jag och Empan begav oss ner emot stan för julklappsletande åt hennes pojkvän.                  

Efter mycket om och men så tog jag bussen mot Odenplan för att bättra på solbrännan ett tag i solariet och slog två flugor i en smäll och tog en powernap samtidigt. In emot city igen för byte av en julklapp, köp av ytterligare en present till mig (solglasögon från H&M den här gången, jag kan verkligen rekommendera er att ta en titt på pilotglasögonen i svart plast som kommer bli oumbärliga på chartern i sommar då man inte kommer gråta ögonen ur sig för att man sumpade dom redan första dagen) och några till julklappar inhandlade till nära och kära.                  

Mötte upp Jade för att bege oss mot Stora Nygatan och MUFs centralkansli för vårt möte med Tina Ghasemi. Väl på plats fick vi spendera en massa tid med en som vanligt sprudlande Tina som drog och slet och hjälpte oss med allt vi ville veta, samt erbjöd oss en massa andra ansvarsområden som att starta upp MUF på Södermalm (där det för tillfället saknas en styrelse) samt hålla i en kampanj den 14 december för hela MUF Stockholm, men vi får se hur det blir med den saken – som vanligt handlar allt om tid.
Men jag kan efter idag konstatera att politik är lite som kärlek, du hamnar mitt i det fast du inte planerat det någonstans och plötsligt är det något utomstående som slukar all din tid utan att du protesterar för du tycker att det är fantastiskt att vara mitt i alltihopa. Eller som entreprenörskap som Johan Staël von Holstein skulle ha uttryckt det.   


g4g3g1
Mina personliga favoriter från Gucci s/s collection 2007


Stressade hem
för att mötas av två ypperliga överraskningar. Två inbjudningar som låg i brevlådan och glänste, en till Guccis VIP-kväll i februari där spring/summer Collection 2007 presenteras samt en till C/O Stockholms VIP-kväll i mars, det ser inte ut att bli en helt fel vår med andra ord, mjau. Efter den trevliga överraskningen så väntade middag, plugg, telefonprat och sedan OC, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: melissa

underbara kläder.

Postat av: Mariaklia

vart e dagens outfit??????

2006-12-10 @ 03:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback