Torsdag - Jade, 17 år!

Ny skoldag och nya ämnen. En riktig färsking till lärare på Naturkunskapen. Ni vet den där typen av lärare som bara skriker "hej jag är nyexaminerad och är jävligt rädd för er allihopa"? Tur för henne att hon inte mötte en högstadieklass för det fanns en tid här i livet då det var en sport att få nya lärare och vikarier att springa gråtandes ut ur klassrummet så fort som möjligt. Well, those days are gone!
TEX är ytterligare ett nytt ämne och står för Textkommunikation för alla er som inte går journalistik eller är speciellt insatt i mitt schema. Pepp, det verkar vara ett toppenämne och vääääldigt slappt också, great att ha ett över 2 timmar långt pass där man kan sitta och läsa bloggar och kolla sin Playahead under lektionstid... Hur som haver, lite jobb fick vi gjort trotsallt!

j



Dagens stora var ändå Darling-Jades födelsedag då denna pingla fyllde hela 17 år idag! Detta firades så gott som man kan fira en torsdag, det vill säga med födelsedagsfika på L'Angolo där både det ena och det andra avslöjades, gossip gossip gossip, samt en härlig mängd hallonpaj, chai-thé och skratt. En stor uppsamling människor kom och avlöste varandra på rullande band för att gratulera flickan och när vi traskade därifrån vid 18-snåret så hade hon mer blommor än blomsteraffären på Karlavägen.
Salami kanske blev dagens favoritord, nudge nudge och mer än så tänker jag inte säga, haha!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: maria

usch jag HATADE textkom. på min skola..men det berodde på vår lärare, hon var helt screwed up=/ hon favoriserade andra och "mobbade" min kompis..det var hemskt.. men annars är ju text kul, lycka till=)

2006-08-26 @ 14:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback