Cape Cod.

Cape Cod kan beskrivas med sa manga synonymer och adjektiv att det ar enormt svart att valja ratt ord till det har blogginlagget, men ett forsok far duga.

On som fran borjan var en halvo, tills man separerade den ifran frastlandet via The Cape Cod Canal och Sagamore-bron, ar som ni kanske vet precis som de flesta platser kring New Englands kust; enormt vacker. Milslanga kritvita strander, klarblatt vatten, sma vindpinade hus och fiskebatar i hamnarna.
Sedan finns den mer turistvanliga sidan av on ocksa, saklart. Hundratals restauranger (de flesta med en viss speciell charm som bara aterfinns pa platser som denna o) med all varldens kok, golfbanor i varje horn, karuseller och en gigantisk shoppingmall i Hyannis dar du kan kopa det mesta du kan onska dig, om det nu ar det du ar ute efter nar du semestrar pa Cape Cod...

Den langsmala on som tidigare var en lekplats for Bostons jetset's ar forvanandsvard pitoresk for att vara ett turistparadis har i USA, och innehaller nagat for alla typer.
Konstnarer (som kan liknas vid Sveriges Skagen-sallskap) och de mer excentriska manniskorna haller till i sk. "Lower Cape" (ons nordligaste punkt) i Provincetown dar det finns mer avskilda strander och stora naturreservat som konstnarerna akt hit for att portrattera medan moderniteterna finns runt hornet i Yarmouth (dar jag befinner mig just nu) eller Hyannis.

Jag trivs som fisken i Atlanten! Vi badar och solar om dagarna, familjen spelar golf om eftermiddagarna (det dar med "Moderat-bandy" har aldrig varit min grej trots att jag har gront kort, medlemsskap och ett set med klubbor) medan jag strosar runt i hamnen och kikar i sjobodarna. Om kvallarna ater vi gott och tar det allmant lugnt. Riktigt avslappnande!

Men imorgon vantar Nantucket over dagen och eventuellt en tur till Martha's Vineyard pa tillbaka vagen, annars stannar vi har pa Cape Cod till sondag da Newport vantar! En plats som alla ni seglingsfantaster med storsta sannolikhet kanner till igenom America's Cup och pa tisdag blir det tillbaka till storstaden igen och denna gang Washington. Men tills dess ar det bara slappa slappa slappa som galler!

SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: Jade

OH YES!

Postat av: alexandra

blivit någon shopping ännu? :)

2006-08-10 @ 18:22:50
URL: http://sonsuzluk.webblogg.se
Postat av: Anonym

Låter underbart darling! Ha det såååååå bäst! MISS AND LOVE U SOOOOO!!

2006-08-10 @ 21:54:06
Postat av: Fiija

Hej Bellsibob !
Låter roligt när su måste stava halvö med o. haha.
( Nej, jag har inte dålig humor. )

2006-08-11 @ 22:05:10
URL: http://fiija.blogg.se
Postat av: Sofie

jag älskar DC!

2006-08-13 @ 14:15:20
URL: http://www.sofiesofie.blogg.se
Postat av: hm

skagen ligger i danmark gumman.

2006-08-16 @ 21:31:08
Postat av: Bells

Hm: skagen-sällskapet är svenskt.

2006-08-20 @ 18:32:37
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback