Torsdag - underbar dag II

Brutalt trött, och så går det när man pratar i telefonen om nätterna istället för att sova, men ibland får man stå sitt kast! Fint väder ute idag i alla fall och jättevarmt trots att väderleksrapporten dödspredikade regn. Så pass fint väder att jag ratade ribbade strumpisar och sportade nya skor , nya shorts och nya caprileggings, yes!

Nästan hela dagen har spenderats utomhus vid badkaret (fontänen) på skolgården eftersom jag nästan inte hade några riktiga lektioner.
Mediekunskap först på morgonen där vi skrev klart vårt arbete och satt och funderade över ett moraliskt dilemma. Då
Johan Forssell (MUF) hade svarat en aning osammanhängande på vissa av våra intervjufrågor satt vi och klurade på om vi skulle vinkla honom till en ren jubelidiot eller inte, men han kan andas ut igen för vi körde inte med "Se&Hör"-journalistik och klippte och klistrade ihop svaren utan citerade honom helt rätt. Tyvärr, men vad gör man inte som duktig journalistelev med ett samvete istället? Men det var i alla fall roligt att leka med tanken..  
Sedan kort mattelektion. Ut i solskenet då spanskan var inställd eftersom min spanska lärare fick spelet då vi skulle behöva göra ett salsbyte. Så går det när kontrollmänniskors vardagsmönster rubbas, jag vet hur det känns, haha!
Ingen historielektion att tala om heller och vi hamnade ute i solskenet igen med en glass i handen, myspys. Sedan bara kortkort engelska. Verkligen en jätteskön dag!

Kom hem och upptäckte att nya brittiska Vogue hade kommit med ursnygga Natalia Vodianova i en Dolce&Gabbana-klänningen att dö för på omslaget, vi hade Gateau-bröd hemma, färsk salami, jordgubbar OCH ett helt nytt OC-avsnitt inspelat. Kan en eftermiddag bli bättre när man känner sig som en zombie på grund av sömnbrist? Knappast!


Dagens outfit:
Svarta pösiga shorts m. pressveck, Soft gray
Svarta caprileggings, Vogue
Vitt ribbat baslinne, Filippa K
Grå munkjacka, Tiger of Sweden
Marinblå kofta (när det blev kyligt i skuggan), Busnel
Gröna ballerinaskor, Longchamp
Örhängen, Chanel
Svart väska, Gucci
Svart plastdiadem




Nu ska jag till den sista moderna danslektioner, ever. Tråkigt men sant.
SHIP AHOY! <3

Kommentarer
Postat av: Hedin

va ett tag sen man läste här :)

härligt med vår, och snygga outfits!

2006-04-27 @ 21:29:59
Postat av: Elin

Hejsan!
Brukar läsa din blogg, gillar de väldigt mycket! :)
Tycker dina longchamp skor är jättefina och undrar var har du köpt dom? och vad kostar dom? :)
/Elin

2006-04-27 @ 22:51:02
Postat av: Bells

Hedin: kul att se dig igen!
Elin: thanx, ca. 400 kr ifrån Romani bags.

Postat av: Bells

Fribbe/Benny: svårt att komma ihåg vad du heter? Eftersom du använder två olika namn när du kommenterar... hur som helst, kom tillbaka när du har lärt dig stava och komma med vettiga åsikter för nu blev du bort filtrerad.

2006-04-30 @ 12:47:25
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Hannah

Oooh, vad glad jag blir att hitta någon mer som älskar brittiska modetidningar!!!!

Vogue är ju en klassiker. Jag har dock en annan favorit, som är heeeelt makalöst bra. Nämligen Tatler!!! Lite mer sloaney, lite mer edge och lite mer britisk attityd!!! Om du inte redan har det, läs den!!!

2006-04-30 @ 20:57:21
Postat av: Bells

Hannah: har inte läst Tatler, däremot stått och bläddrat lite planlöst i ett nummer eller två när jag har varit utomlands/välsorterade tidningsaffärer. Men jag får kanske ta och köpa ett nummer!

2006-05-01 @ 22:27:16
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback