Torsdag - just perfect

Hurtade upp tidigt imorse och kände för shorts (efter en snabbcheck av väderleksrapporten det vill säga..) vilket var ett bra val dagen till ära. Noll snöstorm eller regn utan istället var det lite lagom varmt ute för kappa och solglimtar som gjorde att man kunde sitta ute på långrasten i solen med solglasögonen på, röka och prata. Hur mysigt som helst med andra ord! Lite nyfunnen gemenskap i klassen också, myspys.

Omdömen och fick tillbaka matteprovet också. well, det ser inte lysande ut (som under hela grundskolan, hejhopp jag gick ut med jättebra betyg!) utan lite mer medelmåtta men på den övre halvan av betygsskalan i alla fall. MatteB-provet gick inte helt åt helvete som jag trodde utan det gick faktiskt rätt bra, VG åt MVG-hållet. och sedan briljerade jag och Empan med PQ-formeln idag också, haha.
Engelska nationella muntliga delen idag. Kan bara säga att jag hamnade i en otrevlig diskussion angående pälsar under provet och eftersom jag verkade vara den enda som brydde mig om mode och trender i gruppen blev jag snabbt nedröstad och mordhotad när jag hävdade att det var fashionabelt att bära päls och att syntetpälsar borde utrotas. Ja, jag är hjärtlös och bryr mig inte om att tusentals minkar dör för att vi ska få hålla oss varma om vintern.

Inget jobbmöte efter skolan utan istället fikade jag med Jade och sedan dök även Hamilton och Madde upp, riktigt trevligt. Hallonpaj, te och massvis med skvaller som sista avsked innan Jade åker till New York imorgon och Lova har redan landat i London nu och kommer gå och shoppa imorgon när jag sitter i skolan och svettas över mattetalen, lyxigt.
Diskussionerna gick heta kring en viss mytoman som har en förkärlek för att sova i skogar, en hoe som man inte bör lita på samt en viss Mathias som förtjänar att dö en långsam och plågsam död.

Modern-dans på kvällen. Allt jag kan säga att det går riktigt rikigt bra nu, allting börjar klaffa och det kommer bli jättesnyggt. Måste bara hitta ett par vita linnebyxor först, gärna modell större att ha på mig på showen. Shopping imorgon med andra ord!


Dagens outfit:
Marinblå shorts, Zara
Vit t-shirt m. Rynkning i urringningen, H&M
Brun kofta, Zara
Svarta strumpisar
Pärlörhängen
Guldarmband
Brun Louis Vuitton-sjal
Bruna loafers



<3

Kommentarer
Postat av: Jade

VÅR IT IS. Söta shorts, och för mig fick det bli kjol!

Åh, mys mys och fika. I like it :)

YES; jag åker till New york, men jag kommer sakna dig.


MATHIAS borde döööööööööööö, håller med :D

Postat av: Hannah

Mmmm, förstår dig. Hatar idioter som inte förstår det underbara med päls.

Dessutom måste det väl vara mycket bättre för miljön än att framställa plastiga konstmaterial? ;)

2006-04-07 @ 00:15:34
Postat av: Bells

Jade: Jag kommer sakna dig jag med. Ha det bäst i NY så dödar vi Mathias när du kommer hem!

Hannah: yes, jag hatar trångsynta människor. haha, du har så rätt så, det argumentet borde jag ha slängt emot dom ;)

2006-04-07 @ 00:24:38
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Anonym

alltså din blogg är superbra..men du skriver ju typ JÄMT hur bra betyg du har, och hade. vi VET nog nu att du är duktig..så..slow down:)

2006-04-07 @ 07:13:04
Postat av: sanna

håller med den "andra" anonyma.. vi fattar att du hade/har bra betyg.. det är många som har det.. you are not alone så sluta skryt!

2006-04-07 @ 15:37:21
Postat av: Rebecca

ser ut att vara söta shorts, fast jag såg inte så mkt för bilden var lite mörk!
Tycker inte alls du skryter när du berättar om dina betyg. Skolan är ju ändå en rätt stor del av livet (tyvärr :P) så klart man vill blogga om hur det går.
Ha ett najs lov!

2006-04-07 @ 16:01:52
URL: http://rebeccca.blogg.se
Postat av: Bells

Anonym: tack. skolan är en stor del av mitt liv, och så också betygen för jag är perfektionist.
Sanna: avundsjuka är ett svenskt nationaldrag.
Rebecca: tack! jo jag vet, tog bilden alldeles för tidigt på morgonkvisten.

2006-04-07 @ 19:22:56
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Frida

Åh, vad fint! Du har bedårande hår... Avundsjuk!

2006-04-08 @ 17:06:44
URL: http://fridavarld.blogg.se
Postat av: Linda Karlsson

Hannah: Pälsar är inte miljövänligt. Minkar skiter som in i helvete och det leder till övergödning av sjöar. Dessutom innehåller bajset amoniak som kan leda till skogsdöd. Att producera än äkta päls kostar 20-40 gånger mer energi än att producera en fuskpäls. När pälsen ska garveras använder man bland annat en kemikalieblandning som innehåller krom, som skadar fiskar. Det finns också mer ekologiska alternativ, men de används nästan aldrig och även dom är miljöfarliga. Så tyvärr miljöargumentet håller inte!

2006-10-24 @ 18:05:23
Postat av: Anonym

tusentals minkar? Det rör sig om miljontals minkar, rävar, lodjur, mårdhundar, vargar katter och hundar osv osv som dessutom hålls under vidriga förhållanden.

2006-10-24 @ 18:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback