Tisdag - nationella och liberalismångest

Ingen sovmorgon imorse utan upp med tuppen och in till Östra för att ha Engelska A Nationella skriftligt klockan 8.00. Inte alls speciellt mysigt kan jag meddela att sitta där i skumrasket och få huvudvärk för att jag koncenterade mig så hårt. Lite bättre blev det under den långa rasten som vi fick efter innan svenska lektionen började. Hade redovisning med Kornelia och Olivia om Johan Henrik Kellgren, och well, det gick väl rätt okej måste jag säga. Även om Fabi & co. krossade alla med sin dramatisering om Goethe.

Solsken ute idag också och lunchrast i solskenet med Jade där vi diskuterade fenomenet: Möte. Men nog om det nu, jag kommer blogga om det senare ändå. Sedan solsken under mattelektionen med Empan då vi istället för att ägna oss åt ytterhetsvinklar smet ut för att röka på baksidan av skolan istället. Det är sådana tillfällen som man är helt tillfreds med livet. Traska emot Sevvan på Valhallavägen, röka och njuta av solen som bränner i nacken. Ja, ni läste rätt. Solen brände i nacken, det är vår!

Övade efter skolan på dramapjäsen med min grupp och jag tror att det kan gå riktigt bra faktiskt för vi är duktig för att vara amatörer och det går verkligen framåt, toppen. Sedan åkte jag och Fabi till Sturegallerian för lite shopping samt inhandlandet av frukostbröd på Gateau inför morgonens möte. Yes, jag ska inte till skolan imorgon för det är jämställdhetsdag och känns fullkomligt värdelöst. Förstå mig inte fel nu, jag är feminist och för jämställdhet i samhället MEN skoldagar där vi ska ha diskussions forum om jämställdhet känns inte alls lika angeläget som frukostmöte och att spendera lite tid på att skriva vårt liberalismen-arbete. Därför är jag "ledig" imorgon!


Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Vitt ribbat linne, Filippa K
Orangeröd topp, H&M
Svart cashmere-kofta
Träarmband
Pärlörhängen
Svart sidenband i håret
Bruna loafers
Brun Miu Miu-inspirerad väska




Nu ska jag till dansen, sista gången idag!
Ciao <3


Uppdatering: Har sett trailern till "The Devil Wears Prada" idag, ni kan se den här! Det verkar lovande, och för alla er som inte gjort det än, köp och läs boken! På engelska förstås...

Kommentarer
Postat av: Vici

The Devil Wears Prada tycker jag också verka bra;D vi får gå å se den;D

Postat av: Benjamin

Äh, liberalism är inte så krångligt. Ditt är ditt, mitt är mitt, jag bestämmer över mig och du bestämmer över dig, så länge vi inte skadar varandra. Var som du vill! Ungefär så. Med andra ord helt i motsats mot feminism, socialism och andra kollektivistiska ideologier. Kolla in liberalapartiet.se!

Lycka till!

/Benjamin

2006-04-25 @ 20:40:04
Postat av: Bells

Vici: yes!
Benjamin: om det är samma Benjamin som gick i min gamla klass, så kul att se dig i bloggen! well, det är snarare själva artikeln som är svår att skriva ihop. jag har svårt för grupparbeten. men thanx :)

2006-04-25 @ 22:58:24
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Hannah

Åååh, The devil wears Prada är ju underbar. Jag kommer ihåg när jag först läste om den i Vogue, två år innan den lanserades. Så det blev en lång väntan innan boken kom ut!!! Definitivt värt det dock!!

2006-04-26 @ 00:20:16
Postat av: Jen

Boken är underbar !!

2006-04-26 @ 06:50:43
URL: http://jenny.kullin.blogg.se
Postat av: sheida

devil wears prada verkar underbar!!!

2006-04-26 @ 17:24:57
URL: http://sheidas.webblogg.se
Postat av: Bells

Hannah: lång väntan, men som du säger, definitivt värt det!
Jen: oh yes.
Sheida: boken är det, och jag hoppas på att filmen är lika bra!

2006-04-27 @ 18:49:08
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback