Onsdag - världens längsta dag

Drama imorse, pepp! Vi har kommit rätt långt faktiskt med vår dramatisering av "Mösexan", ännu mer pepp och förhoppningsvis leder denna flod av kreativitet till ett välförtjänat MVG i drama. Helt lost är jag trotsallt inte, inte helt utan talang. För alla er som inte visste, så har jag ett förflutet som skådistönt.

Världens längsta dag idag, helt seriöst. Lämnade huset imorse vid den härliga tiden 07.20 för att sedan återvända hem vid 21:20. JOBBIGT. Först vanlig skoldag, sedan en timmes håltimme som visserligen spenderades på ett alldeles ypperligt trevligt sätt, igenom att sitta och prata med lite grabbar och flickor ur klassen i matsalen, sedan SVT-studiebesök för att sedan skynda iväg till baletten. Var så stressad idag att jag knappt hann äta middag, och ännu mindre fika @ L'Angolo. Nu är jag helt slut som människa och vill inget annat än att sova.

Fortfarande lyser vårvädret med sin frånvaro. Var det inte extra kallt idag? Well, det kändes så i alla fall. Rom, Rom, Rom here I come!

Dagens positiva: Långlunch med Sarah & Lova. Prat prat prat med klasskompisarna och massor med skratt. Träffade Jade och hennes kompis Hamilton. :)


Ingen dagensoutfit bild idag, pga. tidsbrist och dåliga ljusförutsättningar och därför slutar dagens meningslösa inlägg exakt här! Lovar att blogga lite mer imorgon efter jobbmöte, fika & eventuellt lite shopping!


<3

Kommentarer
Postat av: Jen

Hur gick jobbmötet? :)

Postat av: Anonym

hej! Det finns dem som kommenterar din blogg och antyder att du inte bör hänga på L'Angolo. Men så är det inte. Faktumet är att du i själva verket kanske inte bör skriva så mycket om stället på din blogg ( Jag vet! du får skriva vad du vill här.) Men, dem som varit på L'Angolo i över två år vet hur det känns när det är ungdomsgård där. Vill inte ha dit halva stan, det verkar ju trots allt vara väldigt många som läser din blogg. Såå..ja, det var väl det jag ville få sagt!
Låt sommaren på L'Angolo vara mysig på den fina uteserveringen..inte en massa gap och skrik av ungdomar från hela stan! Men du ska veta att det inte finns någonting emot dig och dina vänner!
Ha det!

2006-04-06 @ 22:40:07
Postat av: Bells

Jen: noll jobbmöte idag.
Anonym: well, det var ju en liten förklaring. synd bara att du är anonym, men jag kanske kan gissa vem/vilka ni är som står bakom kommentaren?

2006-04-06 @ 23:16:46
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Anonym

Ingen aning om du kan gissa eller inte..

Det hjälper inte så mkt att jag är anonym, men jag vill bara säga att jag inte står bakom dem taskigaste kommentarerna. För i så fall hade jag aldrig skrivit min senaste kommentar.

2006-04-06 @ 23:38:31
Postat av: Anonym

men jag hoppas att du förstår mig i det jag säger att L'Angolo inte är och förhoppningsvis inte kommer att bli en ungdomsgård (typ nya Koffi). Hoppas du respelterar det..eller åtminstånde håller med mig. Du och dina vänner är ju trots allt varken högljudda eller otrevliga!

2006-04-06 @ 23:40:40
Postat av: Bells

Anonym: ok. om du sitter ofta just där och fikar så finns det inte så många att välja mellan.

2006-04-06 @ 23:41:00
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Bells

Anonym: ja, jag håller med dig. däremot har jag ingen statistik över hur många sthlmare som läser min blogg, men jag kan försöka tänka på det.

2006-04-06 @ 23:55:47
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Hannah

Mmmmm, håller med "Anonym", det är skönt att L'angolo är lite mer private...

2006-04-07 @ 00:10:05
Postat av: Bells

Hannah: jag vet, det är skönt även om det är crowded under helgen.

2006-04-07 @ 00:25:46
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback