Måndag - Mysfrulle och skvaller

Hade megalång sovmorgon idag men gick ändå upp hyfsat tidigt för att möta Empan på MOCCO vid 10-tiden för frukostfika. Inte första gången vi gör det, men det är definitivt lika mysigt varje gång med en megastor varm kanelbulle och thé. Dagens kändisspotting där också, Swartling verkar vara stammis på plats? Diverse skvaller efter helgens bravader utbyttes också.

Jobbigt med blomspruteregn ute idag, vilket alltid resluterar i att mitt hår blir helt vågigt, lagom mysigt. Med andra ord har jag sett på gränsen till pudelaktig ut i huvudet hela dagen. SUCK. Kan ingen ge mig lite mer vår bara? Längtar brutalt mycket till Rom! Tänk sol, värme, oversized solglasögon och att sitta på en uteserveringen för att ta igen sig efter dagens shoppingrunda. Myspys!

Skön vecka framför oss, engelska nationella muntligt visserligen, ergonomi-arbetet samt "Den unge Werthers lidanden" av Goethe i svenskan, men förutom det är det ingenting mer betungande kvar innan lovet. SKÖNT! Vad ska alla ni göra på lovet?

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Vit v-ringad tee, MQ
Japansk handgjord sidensjal, vintage
Pärlörhängen
Vitt YSL-liknande bälte
Handgjort silverarmband, samekonst



Nej nu kallar unge Werther en stund innan dagen danspass!


Uppdatering: Glömde helt blogga om den långa diskussionen under idrottslektionen i gymmet angående grabbar och idrottskläder. Det borde vara förbjudet att ha på sig för tajta idrottsbyxor som smiter åt kring mer privata kroppsdelar samt att ha förkorta byxor på sig. USCH är min enda kommentar angående de flesta grabbars idrottsoutfits. För tjejer finns en uppsjö av snygga och komfortabla träningskläder men för killarna kan det väl inte vara SÅ svårt att sätta på sig en t-shirt i rätt storlek (tajt är inte att föredra på icke-muskulösa män) samt ett par byxor i lagom längd? Shorts är strängt förbjudet om man inte har snygga ben, glöm inte det!


<3

Kommentarer
Postat av: Jenn

var bara tvungen att säga att du har riktigt fint hår, hur lyckas du får den där volymen? :)

Postat av: Bells

Jenn: Tack! haha, jag har antagligen sveriges tunnaste hår i vanliga fall, tunna men fina hårstrån så det är rätt jobbigt att jobba med. men jag använder volymschampoo och sedan jobbar jag upp en hyfsad volym med björn axéns svinborst och hårspay ifrån klippoteket. :)

2006-04-03 @ 17:14:51
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Isabella

Jättesnygg outfit!

2006-04-03 @ 21:01:37
URL: http://isabella.webblogg.se
Postat av: Rebecca

snyggt! måste bara fråga, den långärmade t-shirten från mq, håller den bra? är så trött på alla långärmade tshirts som bara krymper&så!

2006-04-03 @ 21:04:12
URL: http://rebeccca.blogg.se
Postat av: Bells

Isabella: tack
Rebecca: den är jättebra och prisvärd, krymper inte alls och är sådär skönt stretchig i materialet.

2006-04-03 @ 21:37:10
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Joanna

Satan vad du är söt i den outfiten. Fast du är alltid söt, men i denna var du extra extra (:

2006-04-04 @ 09:08:55
URL: http://soho.blogg.se
Postat av: Bells

Joanna: tack så hemskt mycket!

2006-04-04 @ 15:58:36
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback