Lördag

Vaknade vid den okristliga tiden 9:30 efter att ha sovit ca. 4 timmar åka till landet och jobba ihop lite pengar till min Ayia Napa resa. Eller helt enkelt, jag jobbar lite på tomten och pappi betalar. Men så illa var det faktiskt inte för ute på landet var det solsken, varmt och helt tyst och stilla. Skönt att komma ifrån staden ett tag och bara njuta av stillheten, slippa all stress.
Efter några timmars hårt kroppsarbete grillade vi innan vi åkte hem, mysigt.

Lite plugg hemma innan middagen och sedan åkte jag in till stan för att möta Jade för fika på Alberts. Eftersom jag inte träffat Jade och snackat på flera veckor så var det jättemysigt att sitta ute under värmelamporna, invirade i fleecefiltar, röka, dricka thé och catch up on the gossip. Efter ett tag kom även Empan som såg ut som en svensk sommardröm med sina långa extensions i hennes blonda hår, gulligt! Det var nästan så att jag inte kände igen hennes alls..

Lova ringde och meddelade att hon skulle på fest på söder så vi pallrade oss emot Medborgarplatsen och SoFo för att komma dit och upptäcka att det var smått kaos redan vid halv 11-tiden, sjukt. Tydligen var polisen på väg och folk började bli utkastade så vi avlägsnade oss relativt fort ifrån platsen efter en liten pratstund med en Seth Cohen-lookalike, yummie!
Vidare för att träffa Uppsala-grabbarna som var i Sthlm för studenskiva samt Josefine, My och Sofia. Trevligt!
Kvällen fortsatte på södermalm då Jade ringde Vargo som var på fest på Mosebacke dit vi begav oss. Fest var fel ord för att beskriva den mer lugna tillställningen, mer mingel. Och det gick lätt att konstatera att halva Stockholm verkade befinna sig på södermalm under en och samma kväll då vi sprang in i samma folk överallt.
Vid 1-tiden hamnade vi på Alberts igen, under värmelamporna där kvällen hade startat X-antal tidigare med thé och gossip. Trött och en aning frusen vinkade vi av My innan jag och Jade tog en taxi hem.

Kvällen var lång, händelsefylld och trevlig på ett relativt stillsamt sätt.


Kommentarer
Postat av: Jade

"
Kvällen var lång, händelsefylld och trevlig på ett relativt stillsamt sätt."

men fy fan vad så underbar den var!


Postat av: Jossan

jodå, Söder var hett igår. Några kompisar hade skiva så bara på det rätt lilla stället rymdes ett hundratal lidingöare, inklusive jag.

2006-04-23 @ 17:57:08
Postat av: Josefine

"Prins William" stod på perrongen med en vän när jag skulle hem igår, och han gick på tunnelbanan mot Norsborg! ^^

2006-04-23 @ 18:06:48
URL: http://josefines.webblogg.se
Postat av: Bells

Jade: yes it was!
Jossan: absolut, SoFO brändes!
Josefine: yummie, he is hot!

2006-04-23 @ 23:15:47
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Hannah

Hm, har aldrig gillat söder. Det är så sjukt många läskiga människor där...

2006-04-24 @ 13:10:53
Postat av: Bells

Hannah: jo, söder är fint ibland måste jag säga MEN du har rätt på läskiga människor fronten, ett flertal stötte vi på i Björns trädgård i lördags..

2006-04-24 @ 18:10:07
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback