HELGEN

Fredag:
Snökaos ute igen. Jag hatar dessa mellanårstider vilket resulterar i: förstörda skor, diffusa klädkoder samt att håret allt som oftast säckar ihop redan på vägen till skolan. Usch.
Annars var det en trevlig fredag med mycket skratt angående en viss person som bor i de mer nobla delarna av Stockholm, bland många andra. Jag älskar ordlekar och smeknamn och denna gång stod Jade för mattelektionens skrattframkallande ordlekar.


Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Randig topp, vintage
Svart tröja omlott-tröja m. stor rosett i midjan, H&M
Armband, vintage
Stora pärlörhängen

(varning för en mycket trött morgon bild)


Skyndande hem direkt efter skolan vilket innebär noll fredagsfika för att sova en timme, laga mat och duscha inför kvällen.
Vid sju-tiden ramlade flickorna in för middag med mycket skratt, prat och god mat. Jag måste ändå meddela att jag lyckades förträffligt med maten, även om jag fick lite hjälp av mammi och pappi innan förstås...
Eftersom det var min födelsedagsmiddag så sjöng flickorna också och en del presenter fick jag också. Bland annat übergod choklad ifrån Betsy Sandberg i Östermalms saluhall, rekommenderas! Fotokonst ifrån vår egen fotograf, My. Samt en jättefin tröja som mina Östra-flickor hade tryckt till mig, vars budskap anspelade på linjen jag har valt att gå. Well, Journalist slyna är inte så nedlåtande som det låter, haha!
X antal glas vin och shotsvisor senare spårade allting ur en aning vilket förkortade kvällens längd och ingenting blev riktigt som vi hade tänkt oss, vilket det nog aldrig blir egentligen eftersom det var tänkt att vara middag och förkrök hos mig och sedan utgång men det slutade med party hos mig istället, men still, det var en trevlig kväll. Roligt att träffa Fredrik (kvällens andra födelsedagsbarn) och lite gamla klasskompisar också! Ett STORT TACK till Josefine & My som såg till att allting ordnade sig!

Kvällens outfit till shorts-sailor-solglasögon-temat:
Marinblå shorts m. guldknappar, Zara
Vitt oversized linne, Gina Tricot (fick lämna plats för födelsedagspresenttröjan senare under kvällen)
Marinblå kofta, Busnel
Randig sailor-bikini
Svarta ribbade strumpbyxor
Chunky guldarmband
Stora pärlörhängen
Pumps m. gulddetaljer
Stora solglasögon á la Nicole Richie

Bilder på outfits och kvällen kanske kommer senare!


Lördag:
Mer bakfull än tänkt och massvis med städning efter gårdagen gjorde att förmiddagen kanske inte var den bästa men efter ett långbad och lite grooming kändes allting betydligt bättre.
Gjorde mig klar inför kvällens överraskning när mina favorit-flickor skulle fira min födelsedag. Strax innan 19 kom flickorna förbi med stora matkassar och svängde ihop en födelsedagsmiddag i mitt kök för mig, en härlig SP-specialare blev det, as usual. Detta toppades med take-away-paj ifrån L'Angolo och sedan filmtittande i i min källare. Urspårade diskussioner som vanligt och ett beslutet tagit ifrån min sida: om jag någonsin gifter mig ska min man se ut som eskort-mannen i filmen, hottie! Mycket mysigt och lugnt, precis vad jag kände för :)

Kvällens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Vitt oversized linne, Gina tricot
Svart cashmere-kofta, ifrån paris
Stora pärlörhängen
Vitt YSL-liknande skärp
Randig sailor-bikini



Helgen kan summeras med: fyllekaos, skratt, oavbrutet födelsedagsfirande under 48 timmar samt myspys. Eller helt enkelt. "Empan is in the fekke-mood"  med tillhörande dans till ;)

<3

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag håller vad jag lover, jag sa i måndags att jag skulle supa, JAg sööp å jag belv fullare än nånsin,å jag hade trevligare än nånsin oxå :D rikitgt lyckat! mera sånt! Kanske nån som fyller år i nästa vecka som vi kan våld-gästa!

2006-04-02 @ 18:47:30
Postat av: Jen

Låter som en riktigt härlig helg :D

Postat av: Bells

Sarah: HAHA, ok!
Jen: det var det :)

2006-04-02 @ 23:15:05
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Joanna

Ännu en söte bild.

Hhaa, bakfylla. Det kan endast lättas upp med 2 liter Loka, , massor av Pringles , nougatchoklad och Kanelbullar (:

2006-04-04 @ 09:10:08
URL: http://soho.blogg.se
Postat av: Bells

Joanna: tack så mycket, och tack för tipsen, det ska testas nästa gång jag trillar dit!

2006-04-04 @ 15:59:20
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: tiffany

var kan man köpa det där skärpet som är på bilden där uppe ?

2006-04-24 @ 20:37:15
URL: http://tiffany.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback