Bells testar: DREAM MOUSSE BLUSH

Jag har länge varit misstänksam emot alla typer av crême-smink. Rynkat på nästan till kompisar som talat om den magiska kraften av puder, rouge och ögonskugga i crême-form. Kladdigt och obehändigt har det låtit i mina öron när det är så lätt att ta en borste och svepa över den utvalda produkten över ansiktet istället för att kladda med fingrar och sponges.
Men jag precis om de flesta andra har med avund betraktat
Rachel Bilsons sockersöta rosa kinder i OC och undrat över hur vi själva ska kunna få till samma naturliga rosa ton, och hemligheten heter crême-rouge. Sagt och gjort begav jag mig ut efter den hypade produkten Drem mousse blush ifrån Maybelline och jag blev inte besviken trots att det är en såkallad "budget-produkt" då priset ligger på överkomliga 100 kronor.
Lite trixande var det såklart att få dit rougen på rätt sätt men hemligheten ligger i att le brett och lägga rougen på själva kinden för att sudda ut emot örat, och sudda ordentligt för skarpa kanter är det värsta som finns. Men den var inte alls lika kladdig som jag hade trott, vilket var perfekt.
Den finns i många söta färger och Dolly Pink (passar för riktiga blondiner) och Mauve (passar mig med cendréfärgat hår perfekt) föll mig i smaken på en gång.
Ingen partyrouge däremot utan passar bättre till vardagen, så well, numera finns en rosa burk med prinsessfluff i min necessär bredvid min andra favoritrouge ifrån NARS i färgen Torrid.

Helt klart worth a try!


Kommentarer
Postat av: Jen

Jag är lite skeptisk mot den, blir det inte kladdigt o kletigt och bara sörja av allt?
men måste erkänna att när jag läste så blev jag lite nyfiken (a)

Postat av: Anonym

jag har aldrig varit med om en så patetisk blogg. vem i helvete bryr sig om ditt cream mousse whatever fucking blush??? fan tjejen gör nåt av ditt liv istället för att stå och fotodokumentera vad du sätter på dig varje morgon.

2006-04-16 @ 01:55:19
Postat av: Bells

Jen: inte kladdig alls utan mer torr i konsistensen.

2006-04-16 @ 22:44:54
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Cicci

Använder man fingrarna eller nån borste? Har också varit rätt skeptisk mot krämrouge, men hm..kanske ska prova..

2006-04-16 @ 22:52:04
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Bells

Cicci: fingrarna är bäst, och det är helt klart värt att testas!

2006-04-17 @ 00:03:31
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback