måndag.

Livet känns onekligen annorlunda när man inte har ett jobb att gå upp till. Idag har jag ägnat morgonen åt att göra absolut ingenting. Jag antar att det är ungefär så livet är om man inte har några måsten. Snart ska jag iväg och möta upp Joos för promenad runt Trekanten och lunch hemma hos mig. Det blir fint, och bra, för idag kan jag inte riktigt andas. Från och med idag och tre månader framåt är det rehab. Det känns lite mindre roligt faktiskt. Och om två veckor åker jag.

Kommentarer
Postat av: Paparazzibecka

Härlig blogg!

Läs gärna min och lämna en kommentar eller två. ;P

Kram (:

Postat av: Bells

Tack.

2009-09-07 @ 11:33:04
URL: http://bells.webblogg.se/
Postat av: Sandy

okej men vänta, jag fattar inte. rehab? varför rehab? vad ska du göra i paris? plugga franska? och oroa dig inte för allt med chris herregud det kostar nästintill gratis att flyga mellan sthlm och paris! tänk istället på hur länge du längtat efter detta, det vet ju tillochmed jag (haha). det är nu ditt äventyr börjar, dags att testa vingarna! x

2009-09-07 @ 12:56:13
URL: http://cottonstyle.co.uk
Postat av: Bells

Sandy: Jag har fucked up knän som bestämmer sig för att lägga av mellan varven. Mitt vänsterknä hoppar nämligen ur led typ varje dag, fastän jag inte märker det, vilket gör att jag med mellan mellanrum får jätteont i mina knän. Jag går hos en naprapat som har gett mig ett rehabprogram för mina knän (därav rehab, dvs. inte drog eller alkoholrelaterat).



Jag ska plugga franska i Paris men förutom att sitta i skolan några timmar om dagen så ska jag dricka vin, kedjeröka, ränna på stan och ja, leva i min lilla lägenhet. Jo, jag vet, det är en ny situation men jag vet att det kommer att bli fantastiskt i Paris!

2009-09-07 @ 16:14:05
URL: http://bells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback