jag kräks på rockstjärnemyter och ord på repeat.


oh well, fuck me i'm famous. don't flatter yourself. jag försöker förklara hur jag skulle vilja göra en intervju. krypa in under huden, se vad som finns där och sedan förvränga det i text. det är klart att det är läskigt, men jag tror att ni alla är för fega för att våga följa med. jag bjuckar på öl och cigg, såklart, om du bara pratar fritt. helst av allt ska jag slippa säga ett ord, för ni ska tycka att det är skönt att berätta om passionen till konsten. det enda som betyder något såklart. men jag tror att ni bara kommer att kräkas ut klichéer om koks, engångsligg och basgångar. jag är fan inte intresserad av sådant. jag vill höra om allt det andra. och du är inte så jävla häftig. inte du heller.

Kommentarer
Postat av: sebastian

jag pratar mycket hellre om musik än om koks, engångsligg och basgångar. min hybris är inte större än att jag endast plockar fram den när folk förväntar sig det.



och jag har inte fått något förklarat. jag förstår ingenting.



men jag pratar gärna, för det är det enda jag är bra på.

2009-08-24 @ 15:58:51
Postat av: Bells

Sebastian: Du behöver inte känna dig utpekad på något sätt och texten ovan är ett hopkok av saker och ting. Det finns inte så mycket att förklara här, men om du är nyfiken får du gärna slänga iväg ett mail till [email protected].

2009-08-25 @ 10:18:41
URL: http://bells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback